+421 903 725 972

Ako to funguje?

  • Vyberte si lekára

    Kliknite na záložku «Naši doktori» a vyhľadajte lekára v zozname špecialistov, ktorý sa vo svojej špecializácii venuje vášmu zdravotnému problému a vie vám s ním preto pomôcť. V prípade potreby nám môžete kedykoľvek zavolať. Radi vám pomôžeme s výberom lekára alebo s akýmkoľvek iným problémom spojeným s konzultáciou. Pri bookovaní konzultanta musí byť čas medzi zadaním požiadavky o konzultáciu a jej realizáciou, výberom termínu, aspoň 72 hodín.

  • Popíšte svoj stav

    Po zvolení špecialistu si zvolíte požadovanú službu (na výber máte telefonickú konzultáciu, videokonzultáciu alebo písomný posudok) a termín konzultácie. Následne vyplníte online formulár o zdravotných ťažkostiach. Vo formulári nám opíšte svoj zdravotný problém. Uveďte, čo vás trápi a ktoré problémy by ste chceli s našimi špecialistami prekonzultovať. Uveďte všetky podstatné informácie z vášho chorobopisu a v prípade potreby nahrajte aj dostupné zdravotné správy a vyšetrenia (napr. MR a CT nález, laboratórne, krvné, kultivačné testy), ktoré máte k dispozícii. V prípade ťažkostí s nahrávaním požadovaných príloh nás môžete kedykoľvek kontaktovať a my vám radi v tejto veci pomôžeme.

  • Získajte názor, posudok či konzulátciu



    Pred konzultáciou

    V prípade telefonickej konzultácie a videokonzultácie obdržíte potvrdenie o termíne konzultácie prostredníctvom e-mailu s odkazom / hyperlinkom (Join via app / Join via Web Browser), prostredníctvom ktorého sa prihlásite v určenom čase konzultácie.

    Hovor bude naplánovaný cez aplikáciu Zoom. Pre správne fungovanie hovoru si prosím nainštalujte aplikáciu Zoom do vášho smartfónu alebo počítača podľa nasledovných odporúčaní.

    Spôsoby pripojenia sa na konzultáciu / videohovor:

    • Ak sa pripájate cez telefón: odporúčame zvoliť spôsob Join via app, kde si stiahnete aplikáciu Zoom do telefónu. Následne po kliknutí na obdržaný hyperlink sa pripojíte priamo do Zoom konferenčného hovoru s lekárom v čase, ktorý ste si rezervovali.

    • Ak sa pripájate cez počítač: odporúčame zvoliť spôsob Join via web browser, kde vyplníte svoje meno, prípadne sa prihlásite so svojím už existujúcim účtom. Následne po prihlásení začnete svoju videokonzultáciu s lekárom.

    Systém vám taktiež pošle pripomienku konzultácie sms / e-mailom, spolu s možnosťou uložiť si čas konzultácie (detail udalosti) do vášho kalendára v mobilnom zariadení.

    Konzultácia Pred začatím konzultácie si skontrolujte pripojenie mikrofónu a kamery vo vašom zariadení, cez ktoré sa pripájate (mobil / PC / laptop), ako i povolenie k ich používaniu v aplikácii Zoom.

    V prípade, že ste si zvolili službu vo forme písomného posudku, vám posudok zašleme do 10 pracovných dní. Po prečítaní posudku sa následne môžete vybraného lekára opýtať formou telefonickej konzultácie alebo videokonzultácie a požiadať o bližšie objasnenie či zodpovedanie akýchkoľvek doplňujúcich otázok.

  • Zoom

    Hovor bude naplánovaný cez aplikáciu Zoom. Pre správne fungovanie hovoru si prosím nainštalujte aplikáciu Zoom do vášho smartfónu alebo PC. Pred začatím konzultácie si skontrolujte prosím pripojenie mikrofónu vo Vašom zariadení.

  • FOLLOW-UP

    Služba „Follow-up“ predstavuje doriešenie stavu (situácie) klienta v prípade, že takáto potreba a záujem klienta nastane po primárnej konzultácii. Služba „Follow-up“ môže zahrňovať viacero aktivít. Môže ísť o: a) následnú konzultáciu v prípade dodania nových informácií klientom (napr. nové laboratórne testy, CT/MR/USG/iné vyšetrenia); b) diagnostické vyšetrenie špecialistom; ev. c) operačné riešenie podľa požiadaviek stavu a potrieb klienta.

    Takáto dodatočná konzultácia má zvýhodnenú cenu - z ponuky si v takom prípade vyberte službu "Follow up" pri rezervovaní nového termínu.